Samtykke vedrørende marketing fra Ordblindetræning

Ja tak, jeg vil gerne modtage nyhedsbreve fra Ordblindetræning med viden om ordblindhed, information om udgivelser og invitationer til kurser og arrangementer i mit nærområde (henvendelser).

Jeg giver hermed mit samtykke til, at Ordblindetræning må sende henvendelser fra Ordblindetræning via e-mails, app-notifikationer og Facebook og Messenger.

Ordblindetræning henvendelser vil typisk indeholde nyhedsbreve med artikler og information, der omhandler ordblindhed, og information om vores kurser og forløb samt tips til brug af vores analoge og digitale læremidler samt spørgeskemaundersøgelser, kampagner og konkurrencer omhandlende Ordblindetrænings produkter.

For at give dig den bedste brugeroplevelse og målrettede henvendelser, vil Ordblindetræning anvende dine personoplysninger til at sende dig henvendelser, som kan have din interesse baseret på din nuværende brug af vores produkter og ydelser.

Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage til at modtage markedsføring fra os. Når du modtager henvendelser fra os, finder du afmeldingslinket i bunden af nyhedsbrevet.

Dine personoplysninger opbevares af Ordblindetræning, Sylvestervej 66, 6710 Esbjerg V, CVR-nr. 35661859.

Du kan læse mere om vores behandling af dine personoplysninger, herunder til profilering og målretning af vores henvendelser, i vores Privatlivspolitik.