Cases

Mød nogle af vores kommunale samarbejdspartnere samt tidligere elever. De har oplevet, at det nytter at arbejde målrettet med læsning, stavning og læse-skrive-teknologi, og deres selvtillid er blevet styrket.

Ordblindetræning kan bruges på alle niveauer. Både elever, dansklærere, faglærere og forældre udtrykker at de har lært meget af undervisning og foredrag af Ordblindetræning.

Ordblindetræning er mega stærke til ordblindedidaktik. De har hjulpet både dansklærere og faglærere med konkrete ideer til, hvordan en ordblindevenlig undervisning kan laves på overkommelig vis.

Ordblindetræning er dygtige formidler overfor såvel elever, danslærere, faglærere og forældre. De gør en forskel for de mennesker, de er sammen med. Jeg ville ønske, at de var ansat i min kommune.

Ordblindetræning har stor viden og stor praktisk erfaring med at undervise ordblinde elever. Det mærkes tydeligt, når de underviser såvel elever som lærere. De fremstår meget autentiske. Samtidig er de også meget realistiske i, hvad der er muligt for både elever og undervisere at overkomme i en helt almindelig undervisning i en helt almindelig klasse i Danmark.

Lisbeth Skov Thorsen, læsekonsulent, Rudersdal Kommune

Efter et helt fantastisk kursus siger min søn, da vi går derfra: ”Mor det her det var vildt! Så du de svære ord, jeg kunne stave til? Kunne du se, hvor let det hele blev?” Fremragende undervisere med et gennemført koncept.

Jane, mor til 10 årige Thomas

Det har været en kæmpe hjælp, og min dreng til et 12 tal i dansk. Det skyldes helt klart den undervisning, han har fået hos Ordblindetræning.

Tina, mor til 15 årige Martin

Ordblindetræning i Esbjerg får mine bedste anbefalinger for deres professionalisme og gode rådgivning.

Birgith, mor til 12 årige Freja

I forbindelse med mødet med Ordblindetræning oplevede Kristian for første gang i sit liv, at blive mødt i øjenhøjde i forhold til lige præcis de læsevanskeligheder, han har.

Maria, mor til 10-årige Kristian

Thomas og Mikael er fantastiske ordblindeundervisere og meget sympatiske mennesker. Deres undervisning er meget professionel, men også tilsat en god portion humor! Vi kan kun anbefale andre forældre at søge støtte hos Ordblindetræning!

Carsten, far til 11-årige Christine

Som mor til en 15-årig ordblind dreng kan jeg på det varmeste anbefale Ordblindetræning, som i den grad har gjort en forskel for min søn, som tekket være et bare 6 timers weekend-kursus hos dem har fået helt nye strategier i forhold til både at læse og skrive.

Pia, mor til 15-årig dreng

Gennem et 3-årigt samarbejde med Ordblindetræning har læsevejlederne fået endnu et redskab til værktøjskassen, når det drejer sig om at skabe kvalitet i undervisningen for den ordblinde elev.

Hanne V. Hermansen, læsekonsulent, Odense Kommune

Jeg vil medgive min varmeste anbefaling til Ordblindetræning, fordi de er så dygtige til gennem kurser at motivere ordblinde til LST og indgyde nyt håb og drive. De er vildt skarpe og pædagogiske, når de afholder deres inspirerende kurser for ordblinde børn samt lærere, læsevejledere og forældre. De sætter lærerige processer i gang hele vejen rundt, og det har været overvældede at spotte progressioner og dermed ny energi hos vores ordblinde børn. Vores læsevejledere har deltaget i en del af undervisningen, og de har herved fået indsigt i, hvordan de efterfølgende kan støtte op og guide lærerteamet samt forældre på egen skole for at sikre ligeværdige deltagelsesmuligheder for de ordblinde.

Ordblindetræning har vildt dygtige læsevejledere ansat, som sikrer, at al undervisning -uanset modtager - er meningsfuld og motiverende. De efterlader den ordblinde fuld af håb og motivation og alle omkring den ordblinde fyldes med yderst relevant viden.

Dorte Thue Hansen, PPR, Svendborg Kommune

"Arbejdet med Ordblindetræning har virkelig gjort en forskel for vores elever. Man kan se, at de både på det personlige og det faglige plan har rykket sig rigtig meget"
Image Description